dimecres, 12 de desembre del 2007

Visiteu els estudis!

Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha posat en marxa (del 10 al 23 de desembre) una iniciativa per apropar el procés creatiu plàstic al públic, tot convidant els artistes a obrir les portes dels seus estudis. Portes Obertes dels Estudis d'art vol ser un pas complementari de l’activitatde divulgació artística que es du a terme a les sales d’exposicions de l'entitat terrassenca.

"Visitar els artistes plàstics en els seus estudis", assenyala el programa, "ens permet anar més enllà de la contemplació de l’obra que ens proposa la seva exhibició en una galeria; és encetar un diàleg amb el creador per aprofundir en el com, el perquè, els referents, les aspiracions que hi ha al darrera de cada quadre, de cada escultura, de cada dibuix..."

A continuació trobareu les adreces dels estudis i artistes que participen a la iniciativa, i els dies i hores que es poden visitar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc un dels participants en el POE i haig de dir que a sorpresa meva i, pel que sembla, d'alguns companys, està resultant un moviment artístic a la ciutat amb força afluència de públic. Serà veritat que no només els artistes necessitàvem de quelcom diferent? Resulta que els interessats en art a Terrassa també ho desitjàven?