dimecres, 11 d’abril del 2007

Lola’s Fabulous Adventures

Enviat per Labarracreativa
__________________________________________________________

Labarracreativa estrena espectacle, es tracta de les “Lola’s Fabulous Adventures”. Una serie de festes interactives on l’espectador es converteix en el protagonista de la nit.

Els viatges per l’espai temps són el motiu de tot plegat, anar més enllà de la música i els visuals i aconseguir traslladar-nos a l’Egipte de Ramses II, a la decada dels bojos 20, a la Terrassa modernista o a la prehistòria, qui sap on ens portara...

En el primer episodi la Fear Party, una festa realment terrorífica que es celebra aquest dijous 12 d’abril al Faktoria d’Arts, haurem de superar les nostres pors, desde les més internes; fobies irracionals, la por al ridicul, a les condicionades per l’exterior; el pànic mediàtic, la represió. Un cop superades les nostres pors podrem començar els viatges temporals.

Tamar serà l’encarregada de trencar el gel, després vindran els mediajockeys OAU amb les seves trencadores mescles de loops i samplers. I per acabar els ritmes electrònics de Green with Envy acompanyats dels redecoradors de retines VSL DFX, que completaran la nit màgica del terror.

Però això no és tot perque contarem amb instal.lacións interactives, maquillatge terrorífic, performance, els sorprenents balls de La Cúpula i la CabinaGibberish.

- - -

Aquesta és l’introducció pel primer episodi a les “Lola’s Fabulous Adventures”:

El 1907, els germans Labarra, reconeguts oftalmòlegs de l’època, varen començar una serie d’experiments visuals amb l’intenció d’estimular la vista dels seus pacients mitjançant una estranya màquina de condensació d’energia.

Les primeres notes que es van extreure dels seus estudis van quedar enregistrades en el seu llibre Lola’s Fabulous Adventures i deien el següent: “malauradament no hem observat cap milloria en la vista dels pacients tractats, però si que hem pogut veure canvis significatius en el seu comportament i personalitat: eufòria desmesurada, atacs de nervis i d’epilèpsia, histèria i bogeria transitòria...”.

Els pacients asseguraven haver viatjat per l’espai-temps, aterroritzats van decidir no acostar-se mai mes a la consulta del terror de Labarra, els frustrats oftalmòlegs decidiren llavors centrar les seves energies en perfeccionar el seu invent.

- - -

Aquest dijous 12 a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa i el dissabte 14 a BAR411 de Manresa descobrirem si podem superar les nostres pors i endinsar-nos en el món dels viatges temporals.

No falteu a la Fear Party!

més informació:

www.labarracreativa.net
www.myspace.com/vsldfx
www.faktoria.org

...