dijous, 29 de març del 2007

Precisió sobre els comentaris

Algú s'ha queixat que no apareixen publicats els comentaris que ha intentat fer en algunes de les entrades. Tanmateix, sí es poden llegir (almenys des dels ordinadors dels membres actuals del blog) els comentaris suposadament 'perduts' en les entrades relatives al Premi Bartra i a la gastronomia murciana.

Quan es navega pel blog a partir de la portada (de l'última entrada publicada cap avall) els comentaris, quan n'hi ha, apareixen en un enllaç específic (n comentaris) al peu de cada text. Si es clica l'enllaç apareix un pop-up, que podria no funcionar correctament en alguns ordinadors (coses d'aquestes dels filtres i proteccions dels navegadors). En canvi, si, en la relació d'articles de la columna dreta, cliques el títol del que t'interessa, vas a la pàgina específica que el blog crea per a cada entrada i on els comentaris apreixen al peu desplegats.

Si seguiu tenint problemes, dieu-nos-ho, però ja deveu saber que el software Blogger amb què està editat aquest blog és només relativament adaptable. Sempre teniu l'opció d'enviar-nos còpia dels comentaris 'perduts' al correu electrònic del blog (t-o-culta@telefonica.net) i us els publicarem.